AAAAA

 

 

Informace o zpracování osobních údajů

 

 

Společnost PROFIA PAPER, a.s., Částkova 2105/5, 326 00 Plzeň, IČO: 26362392,

jakožto zodpovědný správce osobních údajů (dále jen „Správce“) svých partnerů, případně jejich

zaměstnanců a jiných kontaktních osob Vás chce informovat o shromažďování a zpracovávání

osobních údajů, způsobů, rozsahů, účelů a době zpracování uvedených na oficiálních webových 

stránkách společnosti.

Správce Vaše osobní údaje i údaje svých partnerů, případně jejich zaměstnanců a jiných

kontaktních osob zpracovává v souladu s NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU)

2016/679 a související právní úpravou.

Správce deklaruje, že osobní údaje, které zpracovává, jsou uchovávány tak, aby nedošlo k jejich

neoprávněnému přenosu nebo zpřístupnění, aby byly ochráněny před ztrátou či zničením,

dále pak před jejich neoprávněným zneužitím.

Veškeré Vámi poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány ze zákonného důvodu a to za účelem

obchodní spolupráce, nebo na základě Vašeho informovaného souhlasu.

Osobní údaje jsou zpracovávány po dobu trvání obchodní spolupráce, nebo na tak dlouho,

jak požaduje zákon.

 

  Podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět, například zasláním emailu nebo dopisu Správci

- požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

- požadovat po Správci vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů

- vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat

- požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů

  se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

 

 

10.02.2015 

Faktura již pouze elektronicky!

 

Od února 2015 zasíláme faktury pouze elektronicky, a to ve formátu PDF.

Důvod je razantní zdražení služeb České pošty. 

V případě zasílání faktur v PDF mailem se jedná o běžné faktury a je možné tyto faktury

zasílat i bez elektronického podpisu či značky.

Místo klasického doručení faktury poštou si odběratel fakturu vytiskne a účetně zpracuje. 

Faktura se uchovává klasicky v tištěné podobě.

Faktura nemusí být opatřena vlastnoručním podpisem ani razítkem dodavatele

(viz § 28 zákona o DPH).  

 
 

 

 

1.3.2017

EET   

                                                                                                    

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online.

V případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.